DE LAATSTE RONDE

Wat hebben we de afgelopen tijd mooie en toffe reacties gehad! Maar om het laatste weekend écht goed af te sluiten, komen we met nog even meer.

Ons terrein is altijd (gratis) te bezoeken voor een hapje, drankje of dansje. Maar ben je net op zoek naar iets meer of iets anders dan vind je hieronder de speciale programmering van het laatste weekend. 

EXCLUSIEVE CHEF'S TABLE

ZATERDAG 29 JULI

We nemen twee aanstormende chefs mee voor een geweldige gastronomische lunch: Tess & Tess (o.a. Restaurant Foer). Beiden opgeleid volgens de ‘slow food academy’: lokaal, puur en fair. 

Verwacht drie gangen met fantastische smaken op je bord die onze sommeliers pairen met heerlijke, bijpassende wijnen. Zin om culinair in de watten gelegd te worden? Schuif dan zeker aan bij de gewilde Chef´s Table.

Aperitief + 3 gangen: € 39,50
(wijnarrangement ter plekke te bestellen)

(let op: slechts gelimiteerde capaciteit, dus vol is vol)

SECRET SHERRY SOCIETY

HELE WEEKEND

In het zuiden van Andalusië worden fantastische, complexe, vatgerijpte wijnen gemaakt. We hebben het natuurlijk over Sherry, voor velen onbekend maar o zó lekker. 

En nee dan bedoelen we niet de goedkope bulksherry van je grootouders. Dit is andere koek. Bij de Secret Sherry Society kun je vele soorten sherry proeven en wordt er op authentieke wijze uit het vat geschonken. Een must-try voor iedere wijnliefhebber!

RESTAURANT PESCA

HELE WEEKEND

Soms ontkomen we er niet aan dat we stiekem onze eigen voorkeuren doordrukken: zomerse visgerechten met perfect matchende wijnen. Onze vrienden van Restaurant Pesca zullen je het hele weekend de lekkerste bites voorschotelen. 

Proef hier bubbels, wit, rosé en lichtgekoeld rood, allemaal top bij vis. Fan van oesters? Combineer dit dan zeker met de prijswinnende ‘Oesterwijn van het jaar’.

MIMOSA YOGA

ZONDAG 30 JULI

Ultieme flexibiliteit met sprankelende sensatie gegarandeerd! Strek jezelf uit op onze playground, laat je leiden door de docent en versoepel jezelf met een heerlijke mimosa. Voor je het weet glij je het weekend uit met een stralende glimlach. 

Voor deze yoga sessie is een ticket benodigd (€22,50). Deze sessie wordt gegeven door een gediplomeerde leraar en hierbij zijn 2 mimosa’s inbegrepen.

De Mimosa Yoga sessie begint om 12:15 en staat onder de bezielende leiding van Malou (LouZen Yoga).

KIDS SILENT DISCO

ZONDAG 30 JULI

Onze Silent Disco Area helemaal gereserveerd voor de kleinsten onder ons. Laat ze swingen op hun favoriete liedjes en hits, terwijl jij rustig kan genieten van een versnapering. Klinkt als een ideale zondag toch? Van 15:00 tot 18:00 kan het kroost gratis instromen.

ALTANO DOURO PICKNICK

ZATERDAG 29 JULI & ZONDAG 30 JULI

De beeldentuin van BRUTUS is uitermate geschikt om op onderzoek uit te gaan of om even te onthaasten. Bestel een goedgevulde picknickmand bij de bar en neem plaats aan een van de picknicktafels op het terrein.

 In de picknickmand (voor 2 personen) vind je een gekoelde fles Altano Douro witte wijn (fris of stevig), flatbread met hummus, gemarineerde olijven, kaas van Booij met abrikozenbrood en een flesje water of appelsap. De manden zijn ter plekke te bestellen bij de bar.

Prijs voor picknickmand met frisse witte wijn: €45,-
Prijs voor picknickmand met stevige witte wijn: €50,-